Chorus Cathedralis Aboensis

”We are the Granddaddy of them all.”

Chorus Cathedralis Aboensis, eli tuttujen kesken CCA, on vuodesta 1982 toiminut turkulainen musiikkielämysten tuottaja; me olimme moniosaajia jo ennen kuin sanaa moniosaaja oli keksitty! Olemme esittäneet hyvin monipuolisia ja erilaisia kuoroteoksia mm. passioita, messuja, oopperaa, operettia, kovaksikeitettyä postmodernia nykymusiikkia — unohtamatta tietenkään jazzia tai suomalaisia ikivihreitä.

Me olemme elävä osa turkulaista musiikkikenttää ja todistamme sen jatkuvasti myös rakkaille kuulijoillemme.

Toiminta

CCA harjoittelee viikoittain, aina tiistaisin klo 17–20, Turun seurakuntayhtymän juhlasalissa, osoitteessa Eerikinkatu 3. Keikkojen lähestyessä harjoituksia on useammin, mutta kuitenkin niin, että päivätöissä käyvät ihmiset tulevat niiden kanssa toimeen.

CCA:n ohjelmistoon ovat vuosien varrella kertyneet monet keskeiset suuret teokset orkesterille ja kuorolle. Viime vuosina olemme esittäneet useampaankin kertaan esim. Verdin, Mozartin ja Faurén Requiemit, Beethovenin 9. sinfonian, Bachin Matteuspassion ja niin edelleen.

Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat Turun filharmoninen orkesteri ja Turun- ja Kaarinan seurakuntayhtymä, mutta teemme yhteistyötä muidenkin toimijoiden kanssa. Esitämme myös à cappella-musiikkia ja valmistamme omia konsertteja.

Tules föli!

”Me olla nii mahrottoma lutusi ja mahtavi, ettes voi ol tulematt föli!”

Sinulla on mahdollisuus esiintyä huippusolistien, huippukapellimestarien ja huippuorkesterien kanssa. Siis huippujen! Et halua jättää tätä tilaisuutta käyttämättä.

Nuotinlukutaito ja myös laulukokemus ovat toivottavia. Ja meillähän sitä kokemusta kertyy sitten lisää. Koelaulussa esitetään vapaavalintainen kappale ilman säestystä, tarkastetaan ääniala ja lauletaan prima vista -tehtävä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu lauluhetkeen!

Taiteellinen johtaja Paavo Hyökki (aloittaa 1.8.2021)

Lisätietoja: Paavo Hyökki uusi taiteellinen johtaja

Puheenjohtaja Leena Setälä

Laululla on koko ihmiskunnan historian ajan ollut suuri merkitys niin yhteisölle kuin yksilölle itselleen. CCA:n kaltainen instituutio on arvokas osa suomalaista laulun kulttuuriperinnettä.

Kuorolaulu ja laulaminen ylipäätään on ollut harrastuksistani tärkein jo yli 40 vuoden ajan. Olen osallistunut CCA:n toimintaan jo sen perustamisesta alkaen, vuodesta 1982 vuoteen 1986, ja palattuani Turkuun vuonna 2016 oli itsestään selvää pyrkiä takaisin tämän kuoron laulajaksi. Uutena puheenjohtajana minulla on nyt vaalittavana sinfoniakuoron perinne, mutta turvattava sille myös tulevaisuuden näkymät aikojen muuttuessa. Haluan tuoda laulu- ja johtamiskokemukseni yhdistyksen voimaksi. 

CCA Celebro, pienlauluryhmä

Tarvitsetko juhliisi musiikkia? Tilaa CCA Celebro viihdyttämään juhlaväkeä sopivalla ohjelmistolla! Tulemme paikalle n. 10 hengen pienyhtyeenä.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä yhteyslomakkeella tai sihteeriimme niin kerromme lisää!

Yhteystiedot

  • Puheenjohtaja
  • Leena Setälä