Etsimme uutta taiteellista johtajaa

CCA on pian neljän vuosikymmenen ajan ollut elävä osa turkulaista musiikkikenttää. Kuoro on esittänyt suurten kuoroteosten, passioiden, messujen, oopperan ja operetin lisäksi koti- ja ulkomaista nykymusiikkia, jazzia ja fantasiamusiikkia eri orkestereiden kera sekä a cappella.  

CCA:n tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat Turun filharmoninen orkesteri ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, mutta kuoro tekee yhteistyötä muidenkin toimijoiden kanssa sekä tuottaa omia konsertteja. CCA:n aktiivisia jäseniä on tällä hetkellä vajaa 40, ja isompia kokoonpanoja varten käytämme projektilaulajia tai teemme yhteistyötä muiden kuorojen kanssa. Harjoittelemme viikoittain, aina maanantaisin klo 18–21. 

Nykyisen johtajamme Märt Krellin kanssa yhteistyömme päättyy vuoden 2020 lopussa, ja kevään 2021 esiinnymme erilaisissa konserttiprojekteissa etsien samalla uutta taiteellista johtajaa, jonka toivomme voivan aloittaa syyskaudella 2021. Vuosi 2022 on 40-vuotisjuhlavuotemme ja haluamme tehdä siitä näkyvän.

Tavoitteemme on aina korkeatasoinen taiteellinen suoritus ja elämys. Pandemian muokatessa niin laulajien kuin yleisön käsityksiä turvallisista musiikkielämyksistä haluamme haastaa itsemme ja jonkun Suomen taitavimmista kuoronjohtajista uuteen yhteistyöhön uudessa normaalissa. Rakkainta meille on suurten kuoroteosten esittäminen sinfoniakuorona, mutta haluamme löytää myös uusia yleisöjä.

Toivomme taiteelliselta johtajaltamme

– kokemusta kuoronjohtajan tehtävistä ja näyttöä kyvystä kehittää kuorolaulun ilmaisuvoimaa

– näkemystä CCA:n pitkien perinteiden ja kuorolaulun tulevaisuuden yhteen sovittamisesta

– sitoutumista, yhteistyökykyä ja yhteisöllisyyttä

Hakemus CCA:n taiteellisen johtajan tehtävään tulee tehdä 15.1.2021 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=p6QDNCqqKkOTQa7Wq1gaOmegXZzLyDdEnkUXWMVHKThURVdKMkRVTlhISks4UzVIQlpBRjNKMzVVTy4u

Linkkejä musiikkiimme (linkit toimivat 7.1.2021 saakka): 

2019-10-04 CCA Mikaelinkirkko – Duruflé Requiem
2019-10-04 CCA Mikaelinkirkko – Pärt Salve Regina

Olemme levyttäneet viime aikoina Beethovenia, mm. C-duurimessu 

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/choruscathedralisaboensis

Yhteystiedot

  • Puheenjohtaja
  • Leena Setälä