Chorus Cathedralis Aboensis

”We are the Granddaddy of them all.”

Chorus Cathedralis Aboensis, eli tuttujen kesken CCA, on vuodesta 1982 toiminut turkulainen musiikkielämysten tuottaja; me olimme moniosaajia jo ennen kuin sanaa moniosaaja oli keksitty! Olemme esittäneet hyvin monipuolisia ja erilaisia kuoroteoksia mm. passioita, messuja, oopperaa, operettia, kovaksikeitettyä postmodernia nykymusiikkia — unohtamatta tietenkään jazzia tai suomalaisia ikivihreitä.

Me olemme elävä osa turkulaista musiikkikenttää ja todistamme sen jatkuvasti myös rakkaille kuulijoillemme.

Toiminta

CCA harjoittelee viikoittain, aina maanantaisin klo 18–21, Turun seurakuntayhtymän juhlasalissa, osoitteessa Eerikinkatu 3. Keikkojen lähestyessä harjoituksia on useammin, mutta kuitenkin niin, että päivätöissä käyvät ihmiset tulevat niiden kanssa toimeen.

CCA:n ohjelmistoon ovat vuosien varrella kertyneet monet keskeiset suuret teokset orkesterille ja kuorolle. Viime vuosina olemme esittäneet useampaankin kertaan esim. Verdin, Mozartin ja Faurén Requiemit, Beethovenin 9. sinfonian, Bachin Matteuspassion ja niin edelleen.

Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat Turun filharmoninen orkesteri ja Turun- ja Kaarinan seurakuntayhtymä, mutta teemme yhteistyötä muidenkin toimijoiden kanssa. Esitämme myös à cappella-musiikkia ja valmistamme omia konsertteja.

Tules föli!

”Me olla nii mahrottoma lutusi ja mahtavi, ettes voi ol tulematt föli!”

Sinulla on mahdollisuus esiintyä huippusolistien, huippukapellimestarien ja huippuorkesterien kanssa. Siis huippujen! Et halua jättää tätä tilaisuutta käyttämättä.

Olis kauhia kiva, jos osaisit jo lukea nuotteja ja sinulla olisi laulukokemusta. Ja meillähän sitä kokemusta kertyy lisää. Kuulisimme mielellämme vapaavalintaisen kappaleen — joko säestyksellä tai ilman.

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu leppoisaan ja lämminhenkiseen lauluhetkeen!

Taiteellinen johtaja Märt Krell

Muusan katedraalit, aarteita täynnä.

Turun tuomiokirkon ja kaupungin suojeluksessa, yhteistyössä Turun filharmonisen orkesterin kanssa on Chorus Cathedralis Aboensis voinut palvella turkulaista musiikkielämää jo lähes neljä vuosikymmentä.

CCA on yhdistänyt ja yhdistää monia turkulaisia lahjakkaita kuorolaulajia, hyvässä akateemisessa hengessä. Henki, joka luo hyvät edellytykset myös laulajien henkilökohtaiselle kehitykselle. Iloitsen, jos olen voinut auttaa teitä kehityksenne tiellä.

Toivotan kuoroon tervetulleeksi myös uudet laulajat. Ainutlaatuiset musiikilliset elämykset odottavat teitä.

Koska Muusan katedraalit ovat aarteita täynnä.

Puheenjohtaja Lauri Koittola

Liityin CCA:han keväällä 2010 ajatuksenani tehdä pari harjoitustyötä musiikkitieteen opintoja varten. Laulaminen vei kuitenkin täysin mennessään ja näistä 8 vuodesta olen ollut yli puolet hallituksessa ja viimeiset 3 vuotta puheenjohtajana.

CCA:ssa vastuu jakautuu huomattavan monille vapaaehtoisille toimihenkilöille, mikä tekee yhdessä tekemisestä mukavaa ja mielekästä. Parasta CCA:ssa on maagiset konsertit rautaisten taidemusiikin ammattilaisten kanssa, mielenkiintoinen sinfoninen ohjelmisto ja hyvä yhdessä tekemisen meininki kuoron sisällä.

CCA Celebro, pienlauluryhmä

Tarvitsetko juhliisi musiikkia? Tilaa CCA Celebro viihdyttämään juhlaväkeä sopivalla ohjelmistolla! Tulemme paikalle n. 10 hengen pienyhtyeenä.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä yhteyslomakkeella tai sihteeriimme niin kerromme lisää!

Yhteystiedot

  • Puheenjohtaja
  • Lauri Koittola
  • Taiteellinen johtaja
  • Märt Krell