CCA-kuoro jatkaa Beethoven-levytysprojektia Turun filharmonisen orkesterin kanssa. Hanke alkoi jo vuoden 2017 keväällä; seuraavaksi levytetään pitkäperjantain konsertin ohjelmisto eli upea C-duurimessu (op. 86) ja teos Meerestille und glückliche Fahrt (op. 112) maestro Leif Segerstamin johdolla. Lisäksi levytetään useita muita teoksia, kuten Opferlied (op. 121b) ja Germania, sekä Kantate auf den Tod des Kaisers Joseph II.

Beethoven-konsertti TFO:n kanssa on luvassa lokakuussa 2018 viikolla 41; tästä lisää myöhemmin, kun teokset ovat selvillä meille itsellemmekin!

CCA:lla on suunnitelmissa toteuttaa muitakin konsertteja loppuvuonna 2018 ja alkuvuonna 2019; näistäkin lisää myöhemmin!

Erityisen mukavaa on odottaa maaliskuuta 2019, jolloin kuoron suunnitelmissa on matkustaa Saksaan, Turun ystävyyskaupunkiin Kölniin, Philharmonisches Chor Kölnin vieraaksi. Siellä esitetään Johannes Brahmsin sykähdyttävä Ein deutsches Requiem yhdessä isäntäkuoromme kanssa hienossa Kölner Philharmonie -salissa. Tämä Brahmsin teos oli kuoron ohjelmistossa viimeksi helmikuussa 2012, jolloin esitimme sen CCA:n 30-vuotisjuhlakonsertissa Mikaelinkirkossa.