Ajankohtaista

Tällä sivulla CCA kuoron ajankohtaisia tietoja, konserttiennakoita ja uutisia:

Winter is Coming -konserttiin tarvitaan projektilaulajia

Kiinnostaako sinua laulaa ihanaa leffa- ja pelimusaa? CCA-kuoro toteuttaa Winter is Coming -konsertin Sigyn-salissa lauantaina 27.2.2021.

Harjoitukset alkavat todenteolla maanantaina 14.12. klo 18. Harjoittelemme Turun keskustassa, osoitteessa Tuureporinkatu 10.

Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä koelaulut@cca.fi ja sovi Pinjan kanssa sinulle sopiva hetki. Koelauluissa kuunnellaan äänialasi ja toivomme, että esität vapaavalintaisen kappaleen ilman säestystä.

Tässä yksi konsertin kappaleista – Narnia, The Wardrobe

CCA-kuoron syyskausi käynnistyy maanantaina 31.8., ja uudet laulajat ovat erittäin tervetulleita!

CCA on monipuolinen sekakuoro. Olemme harrastelijoita, joita yhdistää rakkaus musiikkiin. Esitämme leffamusiikkia, klassisia suurteoksia, kansanlauluja, pelimusiikkia ja kirkkoteoksia. Monipuolisuus tekee CCA-kuorosta mahtavan paikan harrastaa kuorolaulua. Osaamme nauraa itsellemme ja hassutella, mutta haluamme myös kehittyä ja jatkaa yhteistyötä isojen orkesterien ja loistavien solistien kanssa. CCA:ssa pääset esittämään upeita teoksia, joista ehkä olet aiemmin vain haaveillut.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi koelauluaika tai kysy lisää. Kun lähetät sähköpostia osoitteeseen koelaulut@cca.fi, sinulle vastaa varajohtajamme Pinja. Koelaulussa sinun ja Pinjan lisäksi on paikalla kuoronjohtajamme Märt. Ei siis mikään pelottava tilaisuus 😉 Koelaulussa esität omavalintaisen lyhyen laulun ja lisäksi kuunnellaan ääniala.

Toivomme saavamme lisää laulajia jokaiseen äänialaan, niin mieheen kuin naisiin. Ensimmäinen konsertti on jo lokakuussa – ehdit hyvin mukaan! 

Pinja Niemenrinne, varajohtaja CCA-kuoro

Syyskausi käynnistyy

Erikoisen kevään jälkeen käynnistyy toimintamme jälleen elokuun lopussa. Vaikkakin tilanne koronaa ajatellen on muuttuva, eikä huomisesta ole kenelläkään täyttä varmuutta, alamme kuitenkin harjoittelemaan tulevia konsertteja varten.

Harjoitukset saavat uusia muotoja – perinteiset harjoitukset toteutetaan mittavin etäisyyksin, paikalle tullaan ainoastaan terveinä ja toistaiseksi rakasta kuorokaveria ei halata. Harjoitukset myös striimataan, jotta ne, jotka eivät pysty osallistumaan livenä, voivat osallistua etänä.

Vaikkakin kaikki on hyvin epävarmaa, on laulaminen kuitenkin tärkeä osa elämäämme. Jos sinä koet samoin ja haluaisit liittyä meihin, ota yhteyttä koelaulut@cca.fi ja sovi koelaulusta.

Tiedote

Mozartin Requiem Mynämäellä peruttu koronatilanteen vuoksi

CCA:n ja CCI:n yhteiskonsertti Mynämäellä perutaan hallituksen suositusten mukaisesti koronatilanteen vuoksi. Lipun ostaneisiin tullaan olemaan yhteydessä. Pahoittelemme tilannetta ja konsertin peruuntumista!

Tiedotamme loppukauden konserttien (Pääsiäiskonsertti yhteistyössä Konservatorion kamarikuoron sekä Turun filharmonisen orkesterin kanssa) toteutumisesta mahdollisimman pian. Noudatamme tilanteessa THL:n, muiden viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistusta. Pyrimme toimimaan vastuullisesti koronatilanteen edellyttämällä varovaisuudella.

Puheenjohtaja Lauri Koittola & CCA:n hallitus

Emma-ehdokkuus 2019 klassinen sarja

Levy-yhtiö Naxos julkaisi kesällä 2019 Ludwig van Beethoven Choral Music -sarjan ensimmäisen osan. Kapellimestari Leif Segerstam johtaa Turun filharmonisen orkesteria. Levytykset on tuotettu harvoin kuullusta Christus am Ölberge -oratoriosta ja Elegischer Gesang -teoksesta. Mukana Chorus Cathedralis Aboensis ja solistit Hanna-Leena Haapamäki (soprano), Jussi Myllys (tenori), ja Niklas Spångberg (basso).

Yhteystiedot

  • Puheenjohtaja
  • Lauri Koittola
  • Taiteellinen johtaja
  • Märt Krell