Ajankohtaista

Tällä sivulla CCA kuoron ajankohtaisia tietoja, konserttiennakoita ja uutisia:

Hyvää kesää.


CCA on elänyt viime kuukaudet jännittävää uudistumisen aikaa! Muutos ei ole aina helppoa, mutta on inspiroivaa kuinka muutos kasvattaa ja synnyttää vahvempaa yhteisöllisyyttä. Muutos myös synnyttää luovuutta, ja se jos mikä on jokaisen kuoron käyttövoima.

Luonto on vapautunut jäästä ja lumesta jo kauan sitten. Kevät on maan myllertämisen aikaa – se on hyvän kasvukauden välttämätön edellytys. Myös CCA elää uutta kevätkautta ja on kulkemassa kovaa vauhtia kohti kesää ja kasvukautta. CCA haluaakin kiittää ja toivottaa näissä tunnelmissa valoisaa ja luovuutta kukkivaa kesää kaikille seuraajilleen, tukijoille, yhteistyökumppaneille ja kuorolaisten läheisille!

Lokakuun konsertissa Duruflén Requiem

Perjantaina 4.10. Chorus Cathedralis Aboensis esiintyy Turun Mikaelinkirkossa harvinaisemmalla sielunmessulla, joka on Duruflén säveltämä. Duruflén teos tarjoaa taivaallista rauhaa, levollisuutta ja tilaa kuulijan omille ajatuksille. Kiireen, aikataulujen ja syksyn pimeiden iltojen vastapainoksi CCA esittää tämän hyvyyteen ja positiivisuuteen rakentuvan musiikin, jonka ainutlaatuinen sävelkieli, ilmaisu ja harmonia tekevät siitä täysin poikkeuksellisen sielunmessujen monisatavuotisessa perinteessä.

Sielunmessun solisteina kuulemme nousujohteista uraa tekeviä laulukilpailuvoittajia; Anu Ontronen (mezzosopraano) ja Henri Tikkanen (baritoni). Teos esitetään yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa.

Liput alkaen 11,50 €   Hanki liput konserttiin

Yhteystiedot

  • Intendentti
  • Ville Hymylä
  • Puheenjohtaja
  • Lauri Koittola
  • Taiteellinen johtaja
  • Märt Krell