Ajankohtaista

Tällä sivulla CCA kuoron ajankohtaisia tietoja, konserttiennakoita ja uutisia:

Koelaulut

CCA – Chorus Cathedralis Aboensis järjestää koelaulut kolmena maanantaina, 26.8., 2. ja 9.9. klo 17–18. Otamme uusia laulajia kaikkiin ääniin.

Koelaulussa esität sinulle mieluisan kappaleen ilman säestystä ja lisäksi tehdään muutama ääniharjoitus äänialan selvittämiseksi. Mukana koelaulussa ovat kuoronjohtajamme Märt sekä varajohtajamme Pinja.

Ota yhteys sihteeriimme Heliin, sihteeri@cca.fi, ja sovi sinulle sopiva aika.

Uudet laulajat ovat sydämellisesti tervetulleita!

Lokakuun konsertissa Duruflén Requiem ja Pärtin Salve Regina

Perjantaina 4.10. Chorus Cathedralis Aboensis esiintyy Turun Mikaelinkirkossa harvinaisemmalla sielunmessulla, joka on Duruflén säveltämä. Duruflén teos tarjoaa taivaallista rauhaa, levollisuutta ja tilaa kuulijan omille ajatuksille. Kiireen, aikataulujen ja syksyn pimeiden iltojen vastapainoksi CCA esittää tämän hyvyyteen ja positiivisuuteen rakentuvan musiikin, jonka ainutlaatuinen sävelkieli, ilmaisu ja harmonia tekevät siitä täysin poikkeuksellisen sielunmessujen monisatavuotisessa perinteessä.

Sielunmessun solisteina kuulemme nousujohteista uraa tekeviä laulukilpailuvoittajia; Anu Ontronen (mezzosopraano) ja Henri Tikkanen (baritoni). Teos esitetään yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa.

Konsertissa kuullaan lisäksi Arvo Pärtin teos Salve Regina.

Liput alkaen 11,50 €   Hanki liput konserttiin

Yhteystiedot

  • Intendentti
  • Ville Hymylä
  • Puheenjohtaja
  • Lauri Koittola
  • Taiteellinen johtaja
  • Märt Krell