Ajankohtaista

Tällä sivulla CCA kuoron ajankohtaisia tietoja, konserttiennakoita ja uutisia:

Huhtikuussa ohjelmassa Haydn: Luominen

Vuoden 2019 pääsiäisenä Chorus Cathedralis Aboensis esiintyy Turun tuomiokirkossa yhteistyössä Turun filharmonisen orkesterin ja Turun konservatorion kamarikuoron kanssa kun ohjelmassa on Haydnin lähes kaksituntinen suurtyö luomiskertomuksesta musiikin keinoin.

Konsertti pidetään perjantaina 19.4.2019 klo 18:00 ja konsertin johtaa Edward Ananian-Cooper.

Lisätietoja konsertista tällä sivulla.

Toukokuussa (10.5.2019) tuomiokirkossa soi Brahms

Chorus Cathedralis Aboensis vieraili maaliskuussa Kölnissä ystävyyskaupungin sinfoniakuoron vieraana ja esitti siellä yhteistyössä Kölnin kuoron kanssa Brahmsin Ein deutsces Requiem -teoksen.

Koska samaa konserttia ei kuultu Suomessa niin toukokuun 10. päivä Ein deutsches Requiem esitetään Turun tuomiokirkossa yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa.

Tervetuloa kuuntelemaan ja nauttimaan. Konsertin solisteina toimii kaksi nuorta ja lahjakasta laulajaa; sopraanosolistina on Reetta Haavisto ja baritonisolistina Samuli Takkula.

Liput alkaen 11,50 €   Hanki liput konserttiin

Lokakuun konsertissa Duruflén Requiem

Perjantaina 4.10. Chorus Cathedralis Aboensis esiintyy Turun Mikaelinkirkossa harvinaisemmalla sielunmessulla, joka on Duruflén säveltämä. Duruflén teos tarjoaa taivaallista rauhaa, levollisuutta ja tilaa kuulijan omille ajatuksille. Kiireen, aikataulujen ja syksyn pimeiden iltojen vastapainoksi CCA esittää tämän hyvyyteen ja positiivisuuteen rakentuvan musiikin, jonka ainutlaatuinen sävelkieli, ilmaisu ja harmonia tekevät siitä täysin poikkeuksellisen sielunmessujen monisatavuotisessa perinteessä.

Sielunmessun solisteina kuulemme nousujohteista uraa tekeviä laulukilpailuvoittajia; Anu Ontronen (mezzosopraano) ja Henri Tikkanen (baritoni). Teos esitetään yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa.

Liput alkaen 11,50 €   Hanki liput konserttiin

Yhteystiedot

  • Intendentti
  • Ville Hymylä
  • Puheenjohtaja
  • Lauri Koittola
  • Taiteellinen johtaja
  • Märt Krell